Mammegris

Min matte kallar mig för mammegris! Jag vet vad en gris är, det är en sådan rolig, rosa som jag har i stugan, men vad en mammegris är vet jag inte?! Men hon säger det i samband med att jag följer efter henne när hon går in i badrummet, kryper under skrivbordet när hon sitter vid datorn, lägger mig vid hennes fötter när hon tittar på TV... jag undrar om det har något med det att göra...? Men hon säger det ganska snällt så jag antar att det är något bra i alla fall. Då kan jag gärna vara en mammegris.

Husse och jag har varit i skogen flera gånger och han har gömt trasan. Matte har varit med ibland, men hon är förkyld, så hon vill inte ut och gå i skogen säger hon. Sedan är hon sur för att det är kallt! Men jag har i alla fall letat upp trasan och det har gått jättebra, tycker jag. Husse säger att jag är för ivrig och det blir lite snurrigt ibland. Då säger matte att det beror på föraren. Jag håller med henne :-)

Nu är jag lite besviken för vi inte ska åka till Halmstad i helgen. Jag hade sett fram emot det och kanske få träffa någon av mina kompisar - nå´n enda gång!!! Det var evigheter sedan!!! Jag har försökt säga det till matte men hon lyssnar inte på det örat. En dag försökte jag matstrejka för jag ville att vi skulle hitta på något roligt, men det brydde hon sig inte om. Och jag som är ganska glad i mat, kunde ju inte låta bli att äta hur länge som helst, så till slut åt jag upp allt i alla fall.

Men förra helgen var vi i alla fall i stugan. Då var Simon och Hanna med och några kompisar till dom. Då var det kul, det var alltid någon som brydde sig om mig.När dom grillade vaktade noga så att inget trillade ut. När dom hade ätit klart satte jag mig lite strategiskt vid bordet, men du ska veta att matte hade full koll...
Det var faktiskt lite soligt och matte riggade upp stolen till mig så att jag kunde ligga och njuta. Jag är en livsnjutare jag :-)


RSS 2.0