Mammaledig

Idag har samtliga bilder visats för chef och kollega på skolan. Fru K har även meddelat rektorn att hon gärna skulle vilja vara lite "mammaledig" framöver. - Jaha, ett halvår eller? Frågade han då. Mmm sa fru K. Tänk det vore ju mysigt och få komma till dom om hon ska vara hemma och pyssla om bara mig ett helt halvår. Men det är ju en utopi förstås. Men jag tror nog att hon funderar på att gå ner lite i tjänst i alla fall. Det är ju inte dumt det heller. Sedan har jag förstått att det finns en trött sak där också som inte gör något för tillfället. Man får väl hoppas att han är hemma då, så jag slipper vara själv.

Nu tror jag att jag ska öppna ögonen lite. I morgon blir jag en vecka!

Yippie!

Nu har kennelmatten ring och sagt att familjen K får en valp.... så nu besöker dom oss i mitten på mars och tittar på valparna. Jag vet ju redan att det blir jag :-) eller jag tror det i alla fall...Kunde inte låta bli att låna ett foto från kennelns hemsida, även om jag vet att man inte får det. Så här ser vi ut när vi är tre dagar gamla! Små tjockisar va´?

Orolig

Kennelmatten har inte hört av sig ännu och det har gått 5 dagar! Hon sa ett par tre dar... tänk om inte jag får komma till familjen i Jönköping ;-(

Valparna har kommit

Nu är 8 stycken små valpar födda. Sex pojkar och två flickor. Vi föddes igår, den 19/2. Spännande!

Valpprat

Nu pratas det hund och framför allt valp med alla och envar. Undra om folk blir lite trötta på dom. Kennelns hemsida besöks ett antal gånger per dag - både hemma och på jobbet! Men det är kanske inte så konstigt - det är ju bara ett par dagar kvar tills det är valpning. Undra om det blir någon pojk? Kanske blir det ingenting...

4 days

Nu börjar det närma sig... fyra dagar kvar till valparna ska födas i Laholm. Tänk om det blir någon för Kristenssons?

Valpbok

Nu har dom varit och kollat på "Att köpa valp-bok" också. Precis som om det skulle hjälpa?! Dom har ju haft hund innan! Vet dom inte hur man gör...?

1 vecka

Kennelns hemsida är inte uppdaterad på flera (!) dagar. Hon som hoppas att få bli matte är jättenyfiken. Ja, även han som förväntas bli husse kollar med jämna mellanrum. I morgon är det en vecka tills det är dax för valparna att komma. Spännande!

Telefonsamtal

Nu har herr och fru Kristensson ringt ett par kennlar för att höra om det finns några valpar till salu. Det är ju inte så illa det :-) Hos Canagolds ligger dom bra till. Av flera som hade satt upp sig på intresselista för valpar var det bara dom som ville ha en hane. Det bordar ju gott! Kanske blir det en Jönköpingstollare till då. Jag undrar om det finns så många?

Välkommen till min nya blogg!

Detta är en blogg som ska handla om en eventuellt blivande familjemedlem i familjen Kristenssons hem.

RSS 2.0