Bäst i världen

Min matte tycker att jag är världens duktigaste. Och världens goaste. Och världens sötaste. Kan ni tänka er? Även att vi har varit osams många gånger och hon är sur på mig ibland så säger hon att jag är världens bästa hund. Jag trivs så bra med min familj att jag skulle aldrig vilja byta.

Nu var vi ju på kurs igår igen och det var sååå roligt. Denna gången fick vi nästan bara göra roliga saker. Kanske var det roligt för att jag kunde en del. Till exempel att sitta och ligga. Jag kan till och med stanna kvar, fast det skulle vi inte göra igår. Jag skulle också gå bredvid min matte fast någon annan busade med min leksak. Inte brydde jag väl mig om den då. Jag visste ju att jag skulle få den sen :-) En gång blev jag lite orolig. Det var när Harrys husse skulle hålla mig. Då visste jag inte riktigt om matte skulle gå iväg med Harry och lämna mig där. Men det gjorde hon inte. Hon skulle bara gå en sväng med Harrys matte. Sedan bytte vi så jag fick gå tillsammans med matte och Harrys matte. Harry är rolig. Han är en schäfer.

Nu behöver jag inte åka i buren där bak i bilen längre. Nu får jag nästan hela kofferten för mig själv. Det är riktigt mysigt att åka bil. Nu åker vi till Halmstad i morgon och ska vara där jättelänge. Husse och matte har något som kallas semester. Kanske kan vi åka och hälsa på min kennelmatte någon dag. Det vore kul. Undra om hon känner igen mig? Jag har också tänkt bada. Nästa gång ska jag inte vara så feg som jag var sist.


RSS 2.0