Diskriminering

Nu undrar jag om det finns en hundombudsman? I så fall vill jag anmäla min matte! När vi har jobbat, alltså till exempel varit på hundklubben och gjort en massa saker, eller varit i skogen och sökt eller nå´t, så har hon alltid haft med sig något extra gott till mig. Det goda kan ha varit köttbullar, blodpudding eller korv. Ikväll har matte grillat korv. Hon vet att jag ääääällskaaar korv! Tror du att jag fick smaka? NÄ, inte ens en enda liten bit. Hon hade dessutom ställt tallriken på ett lagom avstånd så att jag  precis kunde stå och känna den goda doften men inte nå fram att ta en smakbit. Så fort jag närmade mig så morrade hon dessutom att jag skulle låta bli. Själv satt hon och mumsade i sig medans mitt snålvatten, som hon kallar det, bara rann i mungiporna. Detta tycker jag är diskriminering i allra högsta grad! Håller du met?


Kommentarer
Postat av: Nemo

Om jag håller med!

Jag var med husse och matte som skulle grilla vid Tjuvahålan ikväll, dom hade en rabarberpaj med sig som jag passade på att ta ett endaste lite slick på när dom ställde den på marken för att lasta ur mer godsaker ur bilen. Jag viste ju att jag inte fick det, men det gick inte att låta bli... Men när jag och Lima hade legat och smådreglat i närnare en timme så fick vi faktiskt slicka talrikarna fast dom sa att jag inte skulle få det när jag gjorde bort mig vid urlastningen...

2011-06-29 @ 22:41:29
Postat av: Mascot

Ja du Charlie, klart som korvspad att jag håller med. Men du ska veta att du inte är ensam, min husse och matte gör precis lika dant. Dom smaskar och sätter i sig det ena goda efter det andra. Inte en endaste liten bit får man så jag och Turbo har kommit överens om att när det inmundigas sådana läckerheter så går vi och lägger oss! Dom tror att vi ligger och sover men dom skulle bara veta? En vacker dag slår vi till med full kraft och ingen blir skonad, hela bordet ska vi rensa!!!! Men jag är rädd att det kan dröja för dom bevakar bordet rätt väl och när dom glufsat färdigt, så plockar dom bort och rensar av bordet, så det som blir kvar, är bara dofterna. Vi får hålla tillgodo med torra matkulor som dom öser upp från en säck. Jag håller med dig livet är orättvist.



Din kompis

Mascot

2011-06-30 @ 18:17:19
Postat av: Charlie

Hörrni grabbar! Ska vi bilda en klubb? Kanske kan vi gå ihop och protestera! Jag försöker ibland visa matte att jag skulle vilja ha något annat än bara dom där torra pluttarna som är som pellets, men hon är benhård. Det enda jag brukar få vid sidan om ibland är en liten ostbit. Men fast jag knabbt vill erkänna det ens för mig själv så tycker jag att de där pluttarna är rätt goda ändå.



Vi ses - hoppas jag!



Charlie

2011-06-30 @ 18:48:28
URL: http://tollarcharlies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0