Grannar och bus

Egentligen har jag jättemycket att berätta om sommaren, eftersom jag inte har fått chansen att berätta det förut. Men jag får väl ta lite i taget, annars kanske matte tröttnar på att hjälpa mig...

Har jag berättat att jag har fått en ny granne? Det är egentligen inte hela familjen utan bara en ny hund. Det bodde en tax där innan, men han blev jättejättegammal och en dag så kom han inte mer. Men efter ett tag så kom Drutten (OK, jag tycker väl att namnet är sådär, men tur att det inte är jag). Drutten och jag brukar i alla fall snacka lite över staketet. Han är rätt trevlig faktiskt.





När Lina och David var och hälsade på oss i stugan, så hade Lina med sig en riktigt rolig leksak till mig. Det är en orm tror jag, med ett stort, stort huvud. Den låter inte och det tycker matte är bra. Jag tycker att den är kul att busa med för det snurrar liksom runt, runt...



Men nå´t annat som jag tycker är roligt att leka med är när jag kan sno en tom toarulle. Det roligaste är när matte eller husse ska försöka ta den ifrån mig, eller om dom bara busar, jag vet inte.


I´m back

Hej! Har ni saknat mig?

Alltså, jag har nog världens tråkigaste matte. Jag har tjatat och tjatat, men hon har inte haft den minsta lust att hjälpa mig att hålla kontakt med omvärlden. Inte har hon hållt sin egen blogg uppdaterad heller om jag har förstått det rätt. Jag har hört flera säga "varför skriver du inte... " "har du lagt ner..." osv. Men jag tror att matte har haft det ganska tufft på sitt jobb. När hon har kommit hem så har hon varit jättetrött och när vi har varit ute har hon varit tvungen att jobba igen, fast hemma. Men nu tycker jag faktiskt att hon verkar återkomma till sitt vanliga jag. Och nu är jag här igen...

Det jag måste berätta är att förra helgen när vi var i Halmstad då kom Yatzie dit. Ja, hon hade kennelmatten med sig förstås. Vaaad jag har längtat efter Yatzie! Det var så kul och jag visste nästan inte vad jag skulle ta mig till när jag fick se att det var hon som kom in genom grinden. Jag är säker på att hon också tyckte att det var kul att träffa mig igen. Vi busad och sprang som bara den, fast sedan hittade hon ett av mina ben och låg och tuggade på. Jag la mig bredvid och lät henne tugga på. Jag var bara glad att vara nära henne.

Efter att vi hade varit hos oss ett tag så åkte vi ut till hundbadet. Där stod James och väntade. James och Yatzie känner varandra ganska väl om jag förstod det rätt. För först tänkte jag att jag skulle försvara Yatzie lite, men det behövdes inte. James var jättesnäll mot henne. Och kan du tänka dig, när vi hade badat en lång stund så kom också Nemo. Hur kul blev det inte då! Alla sprang vi och busade i vattnet till och med lilla Yatzie som i början var lite feg. Men efter ett tag var hon jättetuff. Hon är en härlig tjej, hon.

På kvällen skulle husse och matte gå på fest. Jag gjorde absolut inga anspråk på att få följa med. Jag var sååå nöjd med dagen.







Nu hoppas jag att det inte ska dröja så länge tills jag hör av mig igen.


RSS 2.0