Illamående

Idag har matte lurat mig. Hon sa att vi skulle åka och bada, men så gjorde vi inte det i alla fall. Men jag tror att det berodde på att jag hade varit lite dålig i magen. Jag vill inte berätta det högt men jag kräktes när matte var iväg och jag var ensam hemma. Det var väldigt länge sedan jag fick ett grisöra (jag bantar ju som bekant!) men idag fick jag ett i alla fall när matte och hennes kompis skulle gå till den stranden som inte hundar får följa med till. Matte tyckte att jag skulle ha något att sysselsätta mig med, så jag fick faktiskt ett grisöra! Först när dom gick så hojtade jag jättehögt "JAG VILL FÖLJA MED", men när jag förstod att det inte var någon idé så mumsade jag fort i mig det där grisörat. Men fy, så dåligt jag mådde. Antagligen är min mage lite för känslig få sådana där feta saker nu för tiden, så jag mådde jättedåligt. Och så var inte matte hemma! Jag tyckte verkligen synd om mig själv! Det gjorde matte också när hon kom hem igen. Men hon lovade att om jag är pigg i morgon så åker vi och badar då i stället.

Kommentarer
Postat av: Nemo

Jag måste berätta något jätte tråkigt.

Matte kom hem till mig kl 05 i morse och väckte mig och husse, det var lite tidigt men jag blev såklart glad. Men det visade sig inte alls vara roligt.

Vi gick hem till Lima som var jättesjuk. Husse bar henne ner för trapporna för hon kunde inte ens stå upp. Sedan satt vi med henne i hallen tills veterinären skulle öppna. Sen bar dom in henne i bilen och jag fick stanna ensam hemma. När matte kom tillbaks (husse åkte till jobbet) så var inte Lima med och bilen luktade jättekonstigt, jag nosade jätte länge. Sedan var matte jätteledsen och jag förstod varför innan hon sa något om brusten mjälte.

Alla här hemma varit så nedstämda, så jag behöver verkligen bada och leka, men jag får inte det dom närmaste dagarna för jag fick sånt kladdigt fästingmedel i nacken igår kväll, efter att Lima och jag hade varit ute och jagat varandra på ängen precis som vanlig, nu är inget alls som vanligt...

2011-07-07 @ 20:08:01
Postat av: Charlie

Ååå Nemo, jag är sååå ledsen för din skull. Och för din matte och husse. Hur ska det gå för er nu? Jag förstår att du är jätteledsen. Om jag kan hjälpa till och trösta dig så får du höra av dig när som helst. Om du inte får bada kanske vi kan leka någon annanstans. Om du vill så får ju gärna komma hem till mig. Jag har en liten tomt, men det går jättebra att sparka boll i den ändå.



Matte hälsar till dig och din husse och matte.



Kram från

Charlie

2011-07-07 @ 20:52:20
Postat av: Nemo

Tack! Hör av er om ni ska till hundstranden, för jag har redan brutit badförbudet idag när jag smet ner i bäcken.

Husse och jag ska nog iväg och fiska men vi kommer även vara hemma några dagar i veckan närmaste veckorna.

2011-07-08 @ 16:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0