Vår

Nu är det tre veckor kvar tills jag får komma till Jönköping. Idag har det varit en riktig vårdag och vi har fått vara ute lite för första gången. Det var såååå mysigt. Men så stort!

Här är jag fem veckor precis.



Sorry, bilden stulen från kennelmatten ;-)

Snart sommar

I morgon är det sommartid. Då ska nog våran kennelmatte släppa ut oss i trädgården lite. Det ska bli spännande. Fast det är kanske lite snö kvar och det tycker jag är kallt om tassarna. Kan man få ha sockor på?

Lucky me!

Nu är det bestämt att det blir jag som ska få komma till familjen K i Jönköping. Jag bara längtar sååååå... Jag tyckte om dom från första stund. Jag är säker på att dom tyckte om mig också. Jag förstod av kennelmatten att fru K blev så glad. Det är så härligt när man finner varandra direkt.

Nu har jag fått ett namn också, Canagold's Glen Scotia. Fint va´? Fast jag tror inte att dom kommer att kalla mig för Glenn! Det är inte så fint, tycker jag. Jag har hört att dom har pratat om Charlie. Det tycker jag jättemycket om. Fru K frågade faktiskt mig när hon var här, om jag var en liten Charlie, och det sa jag att jag va :-)



På denna bilden är jag fyra veckor. Den tog husse när dom var här. - Så skönt det kändes att säga husse :-)

Nu finns det jättemånga bilder på kennelsidan. Kolla in mig!

Besök

Nu har dom varit här. Det var sååå mysigt. Jag tyckte om både herr och fru K. Nu tror jag att jag kan börja kalla dom för matte och husse. Det verkar nästan helt säkert att det blir jag som kommer till dom. Hoppas bara att min kennelmatte släpper mig till dom. Det kan ju bli lite knivigt om det blir någon annan som får mig nu när jag har ställt mig in på att komma till Jönköping. Jag har också hört att det finns så många runt och i den familjen som gärna vill pyssla om mig. Det gör inget om jag får bli lite bortskämd :-)

Här gosar jag i min husses famn.


Snart besök

På onsdag i nästa vecka ska familjen K komma till våran kennel och titta på valparna. Jag är jättenyfiken på att träffa dom. Tänk om dom inte väljer mig... Men då får jag säkert komma till en annan snäll matte och husse.

Det känns som om det är evigheter tills jag ska få ett nytt hem. Men samtidigt är det ju rätt gosigt att vara med mamma och mina syskon också.

Nu har fru K snott lite bilder igen....


Gosigt

Det är så gott att ligga på rygg och morna sig...



Jag tror att detta är jag. (ännu en bild som är lånad från min kennelmatte)

Två veckor och lite till...

Nu är vi lite mer än två veckor... Våran kennelmatte har inte hittat på något tema än, vad hon ska döpa oss till alltså. Det är ju inte så lätt. Vi är ju två flickor och sex pojkar. Hade det varit en flicka och sju pojkar kunde det ha varit Snövit och de sju dvärgarna :-) Då är jag säker på att jag hade fått heta Toker!!!

Nu velar familjen K om när dom ska åka och titta på oss. På helgerna går det ju inte för då byggs det för fullt på en gäststuga. På veckorna är antingen den ene eller den andre upptagen med något. Jag undrar om dom verkligen VILL åka och titta eller om det är annat som är viktigare. Det måste väl i alla fall vara viktigast med mig nu? Eller?

RSS 2.0